VAPE termékek - Szúnyog ellen

SzúnyogSzúnyog

A szúnyogok nyálmirigye véralvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagokat tartalmaz. A nyál hatására a csípés helyén, bőrelváltozás (kiütés, gyulladás) észlelhető. A viszketést követő vakarózás felsebzi a bőrt és ennek hatására másodlagos, esetleg elgennyedő fertőzés keletkezhet és többféle betegséget terjesztenek. Megjelenésük a szabadban gátolja a munkavégzést, a pihenést, zárt térben pedig akadályozza a nyugodt alvást. A szúnyogok különösen kedvelik a nullás vércsoportúakat, az emberi verejtékben található tejsavat, és a kilélegzett széndioxidot.

VAPE Elektromos szúnyogirtó készülék és szúnyogirtó folyadék zöld tea illattal

A Vape Elektromos készülék és szúnyogirtó folyadék zöld tea illattal zárt térben szúnyogok elpusztítására alkalmas. A készülékre cégünk örök garanciát vállal rá. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is hatásos. 60 éjszakán át (480 óra) távol tartja a szúnyogokat, így nyugodt alvást biztosít.

VAPE Szúnyogirtó folyadék zöld tea illattal

A Vape Szúnyogirtó folyadék kellemes zöld tea illattal biztosít 60 nyugodt éjszakát (480 óra) szúnyogok nélkül. Zárt térben szúnyogok elpusztítására alkalmas. Egy flakon tartalma egy 20m²-es alapterületű helyiség kezelésekor 60 éjszakára (60x8 óra üzemeléssel) biztosítja a szúnyogok elpusztítását, illetve elriasztását.


VAPE Szúnyogirtó lap zöld tea kivonattal

A Vape Szúnyogirtó lap zöld tea kivonattal zárt térben a Vape elektromos párologtató készülékbe helyezve szúnyogok elpusztítására alkalmas. A lap hatását, a repülő rovarok elpusztítását 12 órán át egyenletesen biztosítja. 10 illetve 30 db kék szinű cellulóz lap, kettős rétegű, aromazáró alumínium fóliába csomagolva kerül forgalomba.

VAPE Magic Elektromos készülék Vape Magic szúnyogirtó folyadékkal

A Vape Magic Elektromos készülék zárt térben szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas. A készülék egyaránt alkalmas a Vape folyadék utántöltő és a Vape lapkák párologtatására.


VAPE Herbál Elektromos szúnyogirtó készülék

A Vape Herbal elektromos párologtató készülék egyaránt használható szúnyog- és légyirtó laphoz is. Zárt térben a készülék szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas. A Vape Herbal utántöltő lapok a Vape Herbal Elektromos szúnyogirtó készülékkel együtt 10db, utántöltésre 30db lap kerül forgalomba

VAPE MAT Szúnyogirtó lap

Vape MAT Szúnyogirtó lap zárt térben a Vape elektromos készülékbe helyezve szúnyogok elpusztítására alkalmas. A lap hatását, a repülő rovarok elpusztítását 12 órán át egyenletesen biztosítja. Egy doboz 30db szúnyogirtó lapot tartalmaz.


VAPE Herbál Szúnyogirtó lap

A Vape Herbál Szúnyogirtó lap zárt térben, a Vape elektromos párologtató készülékbe helyezve, szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas. A lap 12 órán át folyamatosan biztosítja a szobában tartózkodó szúnyogok elpusztítását, illetve elriasztását. A szúnyogirtó lap az elektromos készülékkel együtt, illetve utántöltésre 30db-os kiszeretlésben külön is beszerezhető.

VAPE Légy- és szúnyogirtó lap

A Vape Légy-és szúnyogirtó lap zárt térben, a Vape elektromos készülékbe helyezve, legyek és szúnyogok irtására használható fel. A lap 8-10 órán át folyamatosan biztosítja a szobában tartózkodó legyek és szúnyogok elpusztítását, illetve elriasztását. A lapok 20db-os kiszerelésben kerülnek forgalomba.


VAPE Magic szúnyogirtó folyadék

Vape Elektromos készülékhez használható szúnyogirtó folyadék, mely zárt térben szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas. Egy flakon tartalma egy 20m²-es alapterületű helyiség kezelésekor 60 éjszakára (60x8 óra üzemeléssel) biztosítja a szúnyogok elpusztítását, illetve elriasztását.

VAPE Herbál szúnyogirtó folyadék

A Vape Herbál szúnyogirtó folyadék, mely zárt térben, a Vape elektromos párologtató készülékbe helyezve, szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas. Egy flakon tartalma egy 20m²-es alapterületű helyiség kezelésekor 60 éjszakára (60x8 óra üzemeléssel) biztosítja a szúnyogok elpusztítását, illetve elriasztását.


VAPE Derm & Dress kullancs- és szúnyogriasztó aeroszol

A Vape Derm & Dress száraz aeroszol kullancsok és szúnyogok távoltartására alkalmas. Bőrre és ruhára egyaránt alkalmazható, a riasztó hatás fokozása érdekében a ruházat is kezelhető. Az aeroszol 150ml töltési térfogatú fémpalackban kerül forgalomba.

VAPE KO2 Légy- és szúnyogirtó aeroszol

A Vape KO2 Légy- és szúnyogirtó aeroszol zárt térben lévő repülő rovarok irtására alkalmas. Csukott ajtónál és ablaknál 5-10 másodpercig permetezzük a levegőbe. Az aeroszol 400ml töltési térfogatú palackban került forgalomba.


VAPE Derm Invisible szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol

A Vape Derm Invisible pumpás aeroszol szúnyogok és kullancsok távoltartására alkalmas. Az aeroszol 100ml töltési térfogatú műanyag flakonban kerül forgalomba, s praktikus áttetsző flakonjának köszönhetően nyomon követhető a folyadék fogyása.

VAPE Derm Invisible szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol

A Vape Derm Invisible szúnyogok és kullancsok távoltartására alkalmas. Színtelen és szagtalan formulájának köszönhetően diszkrét biztonságot nyújt a szúnyogok és kullancsok ellen. Az aeroszol 100ml töltési térfogatú fémpalackban kerül forgalomba.


VAPE Derm Sensitive szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol

A Vape Derm pumpás aeroszol szúnyogok és kullancsok távoltartására alkalmas. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat 2-3 órán keresztül tartja távol. Az aeroszol 100ml töltési térfogatú műanyag flakonban kerül forgalomba.

VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol

A Vape Derm család klasszikus tagja, mely citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre. A termék 100ml-es műanyag flakonban kerül forgalomba.


VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol

A Vape Derm Herbál száraz aeroszol vérszívó ízeltlábúak távoltartására alkalmas. A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a szúnyogokat és kullancsokat kb. 3 órán keresztül tartja távol. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Könnyed, lágy permet, gyorsan felvihető a bőrre. 100ml-es fémpalackban kerül forgalomba.

VAPE Derm Herbál csípés utáni bőrnyugtató stift 10ml

Citronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát, és hűsíti a bőrt.


VAPE Derm Extra szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol

A Vape Derm Extra vérszívó ízeltlábúak távoltartására alkalmas. A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a szúnyogokat kb. 5 órán keresztül tartja távolt. Izzadás esetén is hatékony védelmet nyújt, nem ragad. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre. 100ml-es műanyag flakonban kerül forgalomba.

VAPE Derm Extra szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol

A Vape Derm Extra vérszívó ízeltlábúak távoltartására alkalmas. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat 5-6 órán keresztül tartja távol. Használja kirándulás, sportolás, horgászat közben! Izzadás esetén is hatékony védelmet nyújt, nem ragad. Könnyed, lágy permet, gyorsan felvihető a bőrre. 100ml-es fém flakonban kerül forgalomba.


VAPE Szúnyogirtó spirál 10 darabos

A Vape Szúnyogirtó spirál szabadban (teraszon, kertben, kempingben stb.) repülő rovarok elpusztítására, illetve elriasztására alkalmas. Szélvédett helyen a füst a rovarokat kb. 8 órán keresztül 15 m-es hatósugárban folyamatosan távol tartja illetve elpusztítja. Amennyiben a folyamatos füstölés nem szükséges, úgy a spirálról a parázsló részt törje le, a maradék rész később ismét meggyújtható.