VAPE termékek - Szúnyog ellen

SzúnyogSzúnyog

A szúnyogok nyálmirigye véralvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagokat tartalmaz. A nyál hatására a csípés helyén, bőrelváltozás (kiütés, gyulladás) észlelhető. A viszketést követő vakarózás felsebzi a bőrt és ennek hatására másodlagos, esetleg elgennyedő fertőzés keletkezhet és többféle betegséget terjesztenek. Megjelenésük a szabadban gátolja a munkavégzést, a pihenést, zárt térben pedig akadályozza a nyugodt alvást. A szúnyogok különösen kedvelik a nullás vércsoportúakat, az emberi verejtékben található tejsavat, és a kilélegzett széndioxidot.

VAPE Kids elektromos folyadékos szúnyogriasztó készülék és utántöltő zöld tea kivonattal

A Vape KIDS elektromos készüléken található gyermekzár megakadályozza a folyadék utántöltő kitekerését a gyerekek számára. A készülék kapcsolóval ellátott, cégünk örök garanciát vállal rá. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is hatásos. 60 éjszakán át (480 óra) távol tartja a szúnyogokat, így nyugodt alvást biztosít. Beépített termosztát gondoskodik a folyamatos és egyenletes párolgásról.

VAPE Kids szúnyogirtó folyadék utántöltő zöld tea kivonattal

A Vape Kids szúnyogirtó folyadék kellemes zöld tea illattal biztosít 60 nyugodt éjszakát (480 óra) szúnyogok nélkül. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is megőrzi hatékonyságát.


VAPE Kids szúnyogirtó lapka zöld tea kivonattal

A lapka mérete megegyezik a hagyományos Vape lapkák méretével, így alkalmazható a Vape Herbal lapkás és Kombi készülékben is. Hatóanyaga az egyedülálló 3 lyukas technológiának köszönhetően fokozatosan párolog, kellemes zöld tea illatot árasztva. A lapka fehérre történő elszíneződése jelzi, hogy a hatóanyag kifogyott. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távol tartja a szúnyogokat.

VAPE Elektromos készülék lapkához és folyadékhoz, Vape szúnyogirtó folyadékkal (480 óra)

Japán szabadalom, melyre örök garanciát vállalunk. A csomag tartalmazza a készüléket és egy 480 órára elegendő folyadékot. A készülék beépített termosztátjának köszönhetően folyamatosan párologtatja a hatóanyagot, az egyszerűbb használatért kapcsolóval ellátott. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távol tartja a szúnyogokat.


VAPE Herbál Elektromos szúnyogirtó 10 db VAPE Herbál szúnyogirtó lappal

Japán szabadalom, melyre örök garanciát vállalunk. A csomag tartalmazza a készüléket, és 10 darab, 120 órára elegendő lapkát. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távol tartja a szúnyogokat. Egy készülék képes egy 20 m² alapterületű helységet is szúnyog- és légymentessé tenni. A készülékhez kapható még szúnyog elleni és légy elleni lapka is.

VAPE Szúnyogirtó lap 30 db/doboz (360 óra)

Vape Elektromos készülékhez és Vape Herbál készülékhez használható utántöltő lapka szúnyogok ellen. Hatóanyaga az egyedülálló 3 lyukas technológiának köszönhetően fokozatosan párolog. A lapka fehérre történő elszíneződése jelzi, hogy a hatóanyag kifogyott. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távoltartja a szúnyogokat. Leginkább alváshoz, éjszakára javasolt.


VAPE Herbál Szúnyogirtó lap 30 db (360 óra)

Vape Elektromos készülékhez és Vape Herbál készülékhez használható utántöltő lapka szúnyogok ellen. Hatóanyaga az egyedülálló 3 lyukas technológiának köszönhetően fokozatosan párolog. A lapka fehérre történő elszíneződése jelzi, hogy a hatóanyag kifogyott. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távol tartja a szúnyogokat. kellemes gyógynövény illata nyugodt légkört varázsol a szobába. Leginkább alváshoz, éjszakára javasolt.

VAPE Légy- és szúnyogirtó lap 20 db (240 óra)

Vape Elektromos készülékhez és Vape Herbál készülékhez használható utántöltő lapka legyek és szúnyogok ellen. Hatóanyaga az egyedülálló 3 lyukas technológiának köszönhetően fokozatosan párolog. A lapka fehérre történő elszíneződése jelzi, hogy a hatóanyag kifogyott. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távol tartja a legyeket és szúnyogokat. Leginkább alváshoz, éjszakára javasolt.


VAPE Szúnyogirtó utántöltő folyadék 36 ml (480 óra)

Vape Elektromos készülékhez használható szúnyogirtó folyadék. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távoltartja a szúnyogokat. Kellemes illata nyugodt légkört varázsol a szobába.

VAPE Herbál Szúnyogirtó utántöltő folyadék (480 óra)

Vape Elektromos készülékhez használható szúnyogirtó folyadék. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is távol tartja a szúnyogokat. Kellemes gyógynövény illata nyugodt légkört varázsol a szobába.


MEGÚJULT VAPE Derm&Dress bőrre és ruhára fújható kullancs- és szúnyogriasztó aeroszol 150 ml

Bőrre és ruhára egyaránt alkalmazható, anélkül, hogy foltot hagyna a ruhán. Megerősített hatóanyagának köszönhetően kellemes illata mellet hosszútávú védelmet biztosít a vérszívó rovarok ellen, legyen szó akár kullancsról, akár közönséges vagy tigrisszúnyogról.

VAPE KO2 Légy- és szúnyogirtó aeroszol 400ml

Lakásban lévő repülő rovarok irtására alkalmas. Csukott ajtónál és ablaknál 5-10 mp-ig permetezzük a levegőbe, kb. 30 perc alatt hullnak el a rovarok. Dupla szóró- fejének köszönhetően rendkívül célbiztos és hatásos.


VAPE KO2 MULTI csótány- és hangyairtó aeroszol 400 ml

A legújabb innováció a Vape aeroszolok között. Nem csak mászó, hanem repülő rovarokra is hat. Dupla szórófejének köszönhetően nagyobb sávban szórja a permetet, ezért rendkívül célbiztos és hatásos.

VAPE Derm Invisible szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol, 100 ml

Különleges összetételének köszönhetően színtelen és szagtalan védelmet nyújt szúnyogok, tigrisszúnyogok és kullancsok ellen is, ráadásul akár 8 órán át távol tartja a vérszívókat. Praktikus áttetsző flakonjának köszönhetően nyomon lehet követni a folyadék fogyását.


VAPE Derm Invisible szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol 100 ml

Színtelen és szagtalan formulájának köszönhetően diszkrét biztonságot nyújt a szúnyogok és kullancsok ellen. A készítmény bőrön és ruhán egyaránt foltmentesen alkalmazható. A Vape Derm Invisible akár 8 órán át távol tartja a szúnyogokat.

VAPE Derm Sensitive KIDS szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol 100ml

Egy termékben egyesíti a rovaroktól való védelmet és az ápoló összetevők hidratáló hatását. Tápláló készítmény, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy védje és egészségesen tartsa a bőrt. E-vitamin tartalma révén táplálja a bőrt, puhává, hidratálttá és kellemes illatúvá varázsolja. Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezért már 3 éves kor alatt is biztonsággal alkal- mazható. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.


VAPE Derm Sensitive KIDS szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol 100ml

Egy termékben egyesíti a rovaroktól való védelmet és a természetes összetevők hidratáló hatását. Tápláló készítmény, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy védje és egészségesen tartsa a bőrt. E-vitamin tartalma révén táplálja a bőrt, puhává, hidratálttá és kellemes illatúvá varázsolja. Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezért már 3 éves kor alatt is biztonsággal alkalmazható. Könnyed, lágy permet, gyorsan felvihető a bőrre.

VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol 100ml

A Vape Derm család klasszikus tagja, mely citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.


VAPE Derm Herbál szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol 100ml

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó ható- anyagának köszönhetően 2-3 órán át haté- konyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári meleg- ben. Könnyed, lágy permet, gyorsan felvihető a bőrre.

VAPE Derm Herbál rovarriasztó törlőkendő 15 db

A kendő használata praktikus és egyszerű. Használat után a tasak légmentesen zárható, így a többi kendő nem veszíti el nedvességtartalmát. Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata révén frissítőkendőként is hatásos.


VAPE Derm Herbál csípés utáni bőrnyugtató stift 10ml

Citronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát, és hűsíti a bőrt. Ha közvetlenül a csípés után a bőrre kenjük, megelőzhető a kivörösödés és a duzzanat.

VAPE Derm Extra szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol 100ml

Akár 5 órán át nyújt extra védelmet a szúnyogok, kullancsok, sőt még a böglyök ellen is. Használja kirándulás, sportolás, horgászat közben! Izzadás esetén is hatékony védelmet nyújt, nem ragad. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.


VAPE Derm Extra szúnyog- és kullancsriasztó száraz aeroszol 100ml

Akár 5-6 órán át nyújt extra védelmet a szúnyogok, kullancsok, sőt még a böglyök ellen is. Használja kirándulás, sportolás, horgászat közben! Izzadás esetén is hatékony védelmet nyújt, nem ragad. Könnyed, lágy permet, gyorsan felvihető a bőrre.

VAPE Derm&Dress Soft bőrre és ruhára fújható szúnyogriasztó aeroszol 150 ml

A termék krémesebb, lágyabb illatával gyengéden óvja Önt és családját a szúnyogok ellen, miközben megőrizte a már ismert Vape Derm&Dress minden előnyös tulajdonságát: akár 8 órán át tartó védelmet nyújt, nem hagy foltot a ruhán és természetes összetevői nem irritálják a bőrt, így érzékeny bőrűek és gyermekek esetében is biztonságosan alkalmazható.


VAPE Open Air kültéri légy- és szúnyogriasztó aeroszol 300ml

Magyarországon egyedülálló termék. A teraszon, szabadban körbe permetezve elpusztít minden jelen lévő repülő rovart, továbbá 8 órán keresztül távol tartja azokat, biztosítva az egész család nyugalmát. A termék emberre, melegvérű állatra, növényre nem veszélyes.

VAPE Rovarriasztó Spirál, XXL

A Vape rovarriasztó spirál megszokott hatékonyságát nyújtja szabadtéren, széltől védett helyen 10 órán át távol tartja a szúnyogokat, legyeket és más repülő rovarokat. Amennyiben a folyamatos füstölés nem szükséges, törje le a spriál parázsló részét, így a maradék rész később is használható.


VAPE Rovarriasztó spirál 10 darabos

Jellegzetes illatának köszönhetően távol tartja a szúnyogokat, legyeket és más repülő rovarokat. Szabadban (teraszon, kertben, kempingben stb.) repülő rovarok elpusztítására, illetve elriasztására alkalmas. Szélvédett helyen a füst a rovarokat kb. 8 órán keresztül 15 m-es hatósugárban folyamatosan távol tartja illetve elpusztítja. Amennyiben a folyamatos füstölés nem szükséges, úgy a spirálról a parázsló részt törje le, a maradék rész később ismét meggyújtható.

VAPE No Entry légy- és szúnyogriasztó aeroszol

Egyedülálló termék, amely az ablakkeretre permetezve folyamatosan párolog, így láthatatlan szúnyoghálót képez és távol tartja a repülő rovarokat a lakástól mintegy 8 órán át. Szabadtéren, teraszon is használható, körbe permetezve 8 órán át tartja távol a repülő rovarokat. A termék emberre, melegvérű állatra nem veszélyes.